VIAŢA CULTURALĂ PE VALEA BUZĂULUI

Grupul Editorial EuroPress al prestigioasei publicaţii „Contemporanul. Ideea Europeană” a tipărit încă o carte a scriitorului buzoian Gheorghe Postelnicu. Este vorba de „Ultimul poet dac”, eseul care strânge în cele 16 capitole ale sale observaţiile criticului literar referitoare la opera megalitică a lui Ion Gheorghe, Marele Pontif al protocronismului textualist. Colaborarea cu grupul editorial bucureştean a început în 2012 cu „Viaţa şi opera lui Vasile Voiculescu”, lucrare unică în istoria literară prin felul în care completează şi corectează informaţii biografice şi bibliografice legate de marele medic şi scriitor român.

Cu sprijinul Primăriei Pîrscov şi al preoţilor din comună, profesorul Gh. Postelnicu scoate singura „revistă sătească de ştiinţă şi cultură” din judeţ, „ÎNTREZĂRIRI”, aflată acum la al patrulea număr, dedicat, în mare parte, Sărbătorii Naşterii Domnului.

Mă număr printre cei care au rubrică permanentă în această publicaţie. Din această postură, în numele colectivului de redacţie din care fac parte, urez cititorilor Cartelului metaforelor, un an nou, în sănătate şi fericire.

Elis P.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la VIAŢA CULTURALĂ PE VALEA BUZĂULUI

  1. Tudor Cicu zice:

    Îl felicit, din toată inima, pe Gheorghe Postelnicu. Ţin să-i spun, că, aflat în trecere prin Slobozia, prietenii noştri mi-au dat câteva exemplare din revista lor, ultimele două numere scoase. Le-am răspuns, în schimb, cu ce am găsit prin maşină şi, nu întâmplător, cu un exemplar din nr. 3, din „Întrezăriri”. Azi m-a sunat Costel Bunoaica, să-mi spună că i-a plăcut ce a citit în această revistă. A mai scos o carte despre poetul Ion Gheorghe? Iată cum se scoate criticul pârscovean, din groapa cu lei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s