CUM E DISTRUS UN MARE SPORTIV BUZOIAN: ION VIOREL!

Am fost prezent la meciul de fotbal Gloria Buzău- Rapid Bucureşti. Am fost prezent şi la meciul cu echipa din Clinceni. Ambele partide pierdute de Gloria. Pe Ion Viorel nu-l cunosc decât ca pe un sportiv de elită, un mare caracter. Ne văităm de procurori abuzivi şi nu vedem aceşti micimani cu fluier în bot, arbitrii.

La meciurile respective, am văzut ce poate face o piticanie îmbrăcată în negru. Am constat simplu de tot, nu se fluieră împotriva Gloriei Buzău, ci împotriva lui Ion Viorel. Acest sportiv buzoian, de excepţie, nu e dorit în cancelariile FRF şi LPF, fiind o potenţială ameninţare pentru boşimanii

de acolo. Ion Viorel, o spun cu mâna pe cuget, e apt pentru a lua oricând locul lui Piţurcă, la Naţională. E un pericol real pentru aceste creaturi care au înlocuit fotbalul cu mingicăreala. Ion Viorel e sabotat la nivel naţional. Cei care plâng după banii daţi de Primărie acestei echipe de fotbal, ar trebui s-o lase mai moale. Nu de bani are nevoie Gloria Buzău, ci de noi, la stadion, din când în când. Lângă Ion Viorel !

Marin Ifrim

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s